Toni, profiilikuva
Toni

Jos tarvitaan niin paikalla

Petri, profiilikuva
Petri

Eiks sä oo tuomarina?

Toni, profiilikuva
Toni

Kyllä tuomaroinnin voi joku muukin hoitaa. En "halua" olla, mutta jos ei ketään muutakaan oo niin sitten mun on, pakko olla.

Toni, profiilikuva
Toni

Tähän peliin tarvitaan tuomari RB1.stä. Joku halukas vois ilmoittatua.

Mika, profiilikuva
Mika ilmoittautui in

Voin viheltää, jos tarvii...

Petri, profiilikuva
Petri

Ilmotan ihan viime tipassa, koska seuraan olotilaa....

Toni, profiilikuva
Toni

Tervehdys,

tässä on pari ajankohtaista asiaa lentopallon Talvisarjajoukkueille.

Korona

Koronarajoitusten suhteen noudatamme Talvisarjassa viranomaisohjeistusta ja määräyksiä. Mikäli viranomaisilta tulee myöhemmin kielto harrastaa lentopalloa sisätiloissa, keskeytämme sarjan toistaiseksi. Tällä hetkellä voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti sarja siis kuitenkin jatkuu siten, että noudatamme THL:n hygieniaohjeistusta. Tärkeää on, että pelaajat sisäistävät myös henkilökohtaisen vastuunsa eli peleihin ei saa tulla, mikäli on pelaajalla on flunssa- tai hengitystieoireita.

Suosittelemme jokaista pelaajaa ottamaan mukaan oman käsidesin ja käyttämään pelin ulkopuolella omaa kasvomaskia. Jos saliolosuhteet ovat tasapuoliset, eivät joukkueet vaihda erien välissä kenttäpuoliskoja. Sarjassa luovutaan pelaajakättelyistä ja pidetään turvavälit kentän ulkopuolella. Oleellista on huomata myös, ettei pukuhuoneissa oleskella tarpeettomasti ennen peliä tai sen jälkeen. Jos mahdollista suihkussakin olisi paras käydä vasta kotona. Kotijoukkue vastaa kussakin pelissä koronaohjeistuksen noudattamisen valvonnasta.

Lentopallojen tilausmahdollisuus

Tilaamme lentopalloja TUL:n V-S piiriin TUL:n yhteistyökumppani Sultradelta. Tarjoamme Talvisarjan joukkueille tilaisuutta tilata itselleen samalla haluamansa määrän palloja, siis ihan yhdestä kappaleesta lähtien kokonaiseen kassilliseen.

Kappalehinta Talvisarjan joukkueille on 70 euroa/pallo. Pallot tilataan marraskuun alussa TUL V-S piirin toimistolle (Humalistonkatu 6, 5. krs) ja niitä voi noutaa sieltä erikseen sovittavasti tai Vuoren Sakari toimittaa palloja kauden mittaan Talvisarjan sarjapeleihin paikan päälle (jälkimmäinen toimiva, mutta hitaampi vaihtoehto).

Kyseessä ovat kuvan V200W pallot:

Ilmoittakaa paluupostissa lokakuun aikana minulle, mikäli joukkueenne haluaa varata itselleen tilaukseemme pallon tai palloja. Hyvää ja turvallista pelikauden jatkoa!

Toni, profiilikuva
Toni

Mulle tieto perjantaihin mennessä jos haluat ostaa uuden pallon.

Pasi ilmoittautui in

Vaihtomies

Petri, profiilikuva
Petri ilmoittautui in

Kirjuri